Vanaf 26 augustus 2013 zal er wekelijks op maandag van 19.30 uur tot 21.00 uur getraind worden in Sportlandgoed De Haamen in Beek.

Kampioenschap The Black Scorpions E1 2016-2017

Het eerste team van The Black Scorpions is op zaterdag 20 mei ongeslagen kampioen geworden in de overgangsklasse. Knappe prestatie! Hierdoor spelen ze volgend jaar weer in de hoogste klasse, de hoofdklasse. Succes mannen!

 Kampioenschap The Black Scorpions E1 2013

Op zaterdag 22 juni is het eerste team van The Black Scorpions kampioen geworden in de landelijke Overgangsklasse. Hierdoor spelen zij vanaf volgend seizoen in de, Hoofdklasse, de hoogste landelijke klasse.Kampioenschap The Black Scorpioens E3 2012

Op zaterdag 2 juni is het derde team van The Black Scorpions kampioen geworden in de derde klasse van Regio Zuid. Hierdoor zullen zij doorstromen naar de tweede klasse van Regio Zuid.

 2de plaatst The Black Scorpions E2 2012

Op zaterdag 2 juni heeft het tweede team van The Black Scorpions de tweede plaats behaald in de eerste klasse van Regio Zuid. Hierdoor zullen zij op zondag 24 juni gaan strijden voor de titel Nederlands Kampioen in de eerste klasse in Driebergen.

 

 Kampioenschap The Black Scorpions E1 2011

Op zaterdag 18 juni is het eerste team van The Black Scorpions kampioen geworden in de Hoofdklasse. Hierdoor zullen zij doorstromen naar de nieuwe Hoofdklasse (voorheen Super League)

 

 Jan Linders actie

Bedankt iedereen voor het sparen van munten voor ons en daarmee onze clubkas bij te spekken.

Dankzij jullie inzet hebben we een derde plaats bereikt en een bedrag van €1032,- ingezameld!

 

Dank je wel!Kampioenschap The Black Scorpions E2 2011

Na een spannend seizoen is ons 2de team kampioen geworden in de 2de klasse Regio Zuid!!! Hiermee zullen zij doorstromen naar de 1ste klasse Regio Zuid. Op 25 juni zal dit team gaan spelen voor de titel Nederlands Kampioen in de 2de klasse. Veel succes!

 

Ons ‘nieuwe’ 3de team heeft een nette 3de plaats behaald in de 3de klasse Regio Zuid.

 

Nieuwe webmaster

Per 10 april 2011 zal Joachim Beernaert onze website onderhouden. Nieuwe items kunnen worden aangeleverd bij de secretaris m.u.v. foto’s.